Doi tineri, în vârstă de 18 și 19 ani, din Craiova, au fost reținuți, marți, în urma a cinci percheziții derulate de către polițiști în zona Fața Luncii, la imobile folosite de trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și uzul de armă fără drept.

Potrivit IPJ Dolj, în urma cercetărilor a rezultat faptul că, în noaptea de 8 spre 9 februarie, trei bărbați de 18 și 19 ani, din Craiova, ar fi blocat cu o mașină, un autoturism condus prin localitate de un bărbat de 37 de ani, din Calopăr.

Aceștia ar fi coborât apoi din mașină având asupra lor obiecte contondente și un pistol, pe care l-ar fi utilizat, trăgând două focuri de armă.

La percheziții, oamenii legii au găsit un pistol din categoria armelor neletale, un pistol tip airsoft, un spray iritant lacrimogen, precum și mai multe obiecte contondente.

De asemenea, doi tineri care ar fi participat la comiterea faptei din noaptea de 8 spre 9 februarie, au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, cercetările fiind continuate pentru depistarea celei de-a treia persoane.

„În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de cei doi tineri. În cursul acestei zile, cei în cauză urmează să fie prezentați unității de parchet cu propunerile corespunzătoare”, anunță IPJ Dolj.

 

Articolul precedentPiesa care va reprezenta țara noastră la Eurovision România, schimbată
Articolul următorPiețele din Craiova rămân deschise