La Clinica de Cardiologie din Craiova, unitate inaugurată în primăvara acestui an, echipa de medici face pași serioși în privința implantărilor stenturilor coronariene. În urmă cu aproximativ două săptămâni a fost efectuată o primă intervenție de acest fel și în data de 12 iulie numărul acestora a depășit pragul de zece. 

Potrivit managerului Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova, Alin Demetrian, pe această secție nu au apărut probleme cu materialele sanitare și nici cu medicamentația. ”Vestea bună este că lucrurile merg bine în această clinică. Miercuri, au fost doi pacienți, vor mai urma și alții. Sunt peste zece cazuri rezolvate. Încă nu avem probleme cu lipsurile în ceea ce privește materialele necesare și sperăm să gestionăm situația și să nu avem probleme”, a precizat Demetrian.

Cei mai mulți dintre medicii care lucrează în această clinică sunt tineri, au până în 40 de ani, au încredere în ceea ce pot să facă din punct de vedere medical pentru pacienți, și dacă se mai rezolvă și problema personalului, respectiv suplimentarea acestuia, lucrurile se vor desfășura în condiții normale. Prima intervenție, făcută la finalul lunii iunie, a fost realizată de către medicii Paul Trașcă și Eugen Țieranu.

 

Articolul precedentElevii cu media 10 la Evaluare și Bacalaureat, premii în bani de la Guvern. 34 de doljeni vor fi recompensați
Articolul următorOana Sîrbu, la Slatina. Va fi personalitatea Festivalului „Oltenii și Restu’ Lumii” 2018