Trei bărbaţi din judeţul Dolj au fost reţinuţi de poliţişti şi procurorii DIICOT Craiova pentru şantaj şi camătă. Unul dintre ei a fost prins în flagrant. Oamenii legii au făcut şi percheziţii, găsind arme albe, bani şi medii de stocare.

Cinci percheziţii au fost desfăşurate, în judeţul Dolj, de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu un procuror din cadrul DIICOT Craiova.

Anchetatorii au ridicat aproximativ 25.000 de euro, 6.600 de lei, carduri bancare, caiete cu însemnări olografe privind persoane şi sume de bani, telefoane mobile, cartele SIM, laptopuri, medii de stocare, documente de proprietate pentru bunuri mobile şi imobile.

De asemenea, în urma percheziţiilor, polițiștii au descoperit şi ridicat țigarete fără timbru legal de marcaj, arme albe şi un pistol tip airsoft.

Totodată, poliţiştii au confiscat două autoturisme.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, poliţiştii au prins în flagrant delict un bărbat, de 49 de ani, din Cârcea, după ce ar fi primit de la o persoană, ca urmare a comiterii infracțiunilor de şantaj şi camătă, 100.000 de lei

Trei bărbaţi au fost reţinuţi.

„Trei bărbați, dintre care doi de 45 și 46 de ani, din Craiova și unul de 49 de ani, din Cârcea, au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, pentru cercetări. În baza probatoriului administrat, față de cei trei bărbați, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore. Astăzi, cele trei persoane urmează să fie prezentate Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă”, transmite IPJ Dolj.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale. La acțiune au participat şi jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentMinoră, racolată şi exploatată sexual de doi tineri din Dolj
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET