Patru adolescenți, unul din județul Olt și trei din Dolj, au fost prinși, marți, în Parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova în timp ce confecționau artizanal țigări cu etnobotanice, aceștia fiind cercetați acum pentru fapta lor.

Potrivit unui comunicat al Poliției Locale Craiova, cei patru tineri au fost observați de către dispecerii Biroului Supraveghere Video, Ordine Publică și Circulație din cadrul instituției, pe monitoarele video.

„În urma intervenției patrulei cu atribuții de ordine publică ce acționa pe zona de competență, au fost depistați patru tineri, doi băieți și două fete, T.C.A., 17 ani, din Caracal, M.M.D, 16 ani, din comuna Leu, V.A.E.A și S.A., ambele în vârstă de 16 ani, din Craiova, ce aveau asupra lor un plic cu resturi vegetale de culoare verde oliv, plic plastic transparent cu închidere tip ziplock ce conțineau un mugure vegetal și un dispozitiv de mărunțit tip <<grinder>>”, se arată în comunicatul de presă.

Ulterior, la controlul sumar corporal, s-a constatat că una dintre persoane avea asupra sa și un cuțit.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 2 din Craiova, materialele vegetale și dispozitivul fiind înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, pentru a finaliza ancheta.

Articolul precedentUn bărbat din Craiova a murit într-un accident feroviar în Olt – FOTO&VIDEO
Articolul următorJandarmii din Craiova răspund nevoii de sânge. O echipă a Centrului de Transfuzie ajunge în instituție, joi