O tânără din Craiova, în vârstă de 35 de ani, are nevoie urgentă de sânge, aflându-se în comă, după ce în noaptea de vineri spre sâmbătă a fost înjunghiată cu un cuțit de fostul soț.

Bărbatul a fost arestat preventiv, sâmbătă, acesta recunoscând că și-a atacat fosta soție, chiar în fața apartamentului în care au locuit împreună până în luna septembrie când au divorțat.

Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, cei doi au divorţat, în septembrie, în faţa unui notar. Cei doi au împreună un băiețel.

Având același loc de muncă, bărbatul știa programul fostei sale soții. Vineri seara, știind că vine de la serviciu, acesta a aștepta-o în scara blocului în care au locuit împreună și i-a aplicat mai multe lovituri în zona toracelui, abdomenului și cervical, cu un cuțit. Doar vecinii au reușit să îl oprească pe bărbat, aceștia din urmă fiind alertați de țipetele femeii.

Femeia a fost dusă Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Aceasta are nevoie urgență de sânge, fiind în stare foarte gravă. Cunoscuții au transmis mai multe mesaje de paginile de socializare și speră să găsească donatori.

Bărbatul care și-a atacat fosta soție a fost arestat preventiv, sâmbătă, fiind cercetat

„În noaptea de 25/26 octombrie, polițiști din cadrul Secției 5 Politie Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 35 de ani, din Craiova, a fost înjunghiată de fostul sot, in timp ce se afla in scara blocului unde locuiește.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea cercetărilor, iar femeia a fost transportata la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La scurt timp după sesizare, la sediul secției s-a prezentat un bărbat de 34 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea faptei respective.

Cel in cauza a fost inițial reținut iar apoi a fost dispusa arestarea preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tentativa la omor”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.