Studenții și absolvenții interesați de găsirea unui loc de muncă pot participa, joi, la „Târgul de joburi” organizat la sediul Universității din Craiova, între orele 11.00-16.00.

Potrivit organizatorilor, la eveniment și-au anunțat participarea peste 15 firme, companii, instituții, bănci, firme de recrutare, târgul având două secțiuni.

„Prima dintre acestea se va desfășura în sala 219 și presupune prezentarea proiectelor derulate de către companii, precizarea pașilor derulării procedurii de recrutare și selecție în cadrul acestora, a modului de dezvoltare a carierei în companii, sunt evidențiate așteptările angajatorilor de la absolvenți și abilitățile și competențele căutate de angajatori la cei aflați în căutarea unui loc de muncă”, se arată într-un comunicat de presă al Universității din Craiova.

Cea de-a doua parte a evenimentului presupune amenajarea standurilor în holul instituției, acolo unde studenții intră în legătură directă cu angajatorii.

„A doua secțiune care se va desfășura în holul central al Universității. Aici vor fi amenajate standurile unde cei aflați în căutarea unui loc de muncă pot să discute cu specialiștii în resurse umane, pot lăsa un CV, pot participa la un scurt interviu sau pot afla informații suplimentare despre pașii pe care îi presupune adaptareai în companie. Cei interesați de găsirea unui loc de muncă în domeniu sunt așteptați cu un CV actualizat să participe la această întâlnire cu angajatori importanți din Dolj și nu numai”, mai spun reprezentanții instituției.

Proiectul „O șansă pentru dezvoltare” vizează creșterea capacității de angajare a absolvenților prin dezvoltarea abilităților profesionale și asigurarea unei mai bune comunicări între angajatori și persoanele care caută un loc de muncă în județele Dolj, Vidin și VelikoTarnovo.

 

Articolul precedentPiață volantă în Craiova, organizată sâmbăta și duminica
Articolul următorCod portocaliu de vânt puternic în județul Dolj