Electroputere Mall Craiova a donat aparatură în valoare de 450.000 de lei, Spitalului Filantropia, totul pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19, informează administratorii într-un comunicat de presă. 

În urma acestei donații, Spitalul Municipal Filantropia beneficiază de 44 de echipamente noi care vor fi folosite în mai multe secții ale unității medicale, printre care și cea în care se află internate pacientele însărcinate infectate cu noul virus.

„Purtăm un respect enorm pentru oamenii din prima linie care au misiunea să oprească, prin eforturi uriașe, răspândirea acestui virus. Deși implicarea cadrelor medicale este una supraomenească, din păcate, resursele pe care se bazează activitatea lor sunt limitate. Astfel, am decis să oferim o mână de ajutor prin achiziția echipamentelor atât de necesare în lupta împotriva pandemiei. În orașul Craiova, Electroputere Mall este ca o parte din comunitate, iar grupul nostru, Catinvest, crede în puterea comunității și se implică, de cate ori se ivește ocazia, în sprijinirea ei. Simțim că e de datoria noastră să constituim un suport pentru societatea în care activăm. Îi felicităm pe toți cei care ajută în această perioadă și sperăm să se alăture cât mai mulți acestei cauze” a declarat Jibril Semour, director general Catinvest Group.

 

Articolul precedent12 noi cazuri de coronavirus confirmate în Dolj. Anchetă epidemiologică în derulare în acest caz
Articolul următorAcordul cu Biserica se modifică. Marcel Vela: Slujbele de Înviere, FĂRĂ credincioși. Polițiștii NU mai împart lumină