Se continuă furnizarea energiei termice pentru încălzire, la nivelul municipiului Craiova, operatorul local luând această decizie după ce temperaturile au scăzut brusc în ultima perioadă.

Viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan, a precizat că sunt foarte multe asociații care deja au cerut sistarea furnizării agentului termic pentru căldură, dar conform legii, acest lucru nu este posibil, momentan.

„În acest moment agentul termic nu este oprit.  Se furnizează în continuare căldură către cetățenii municipiului Craiova dat fiind faptul că temperaturile au scăzut din nou. În următoarea perioadă sperăm să revină temperaturile la valori normale și să sistăm furnizarea energiei termice pentru că foarte multe asociații de proprietari au cerut acest lucru. Conform legii trebuie să avem minim trei zile o temperatură de peste 10 grade pentru a sista furnizarea. Probleme cu apa cladă nu vor fi în următoarea perioadă”, a declarat Bărăgan.

Articolul precedentUn tânăr din Olt a pus pe jar polițiști din două județe. A fost urmărit zeci de kilometri și nici după ce s-au tras focuri de armă nu a oprit mașina
Articolul următorProiectul privind aducerea apei de Isvarna în 23 de localități din Dolj, semnat săptămâna viitoare