Spitalul Clinic Județean de Urgență face angajări, posturile scoase la concurs vizând atât domeniul medical, cât şi pe cel administrativ. Astfel, se caută medici, asistenţi medicali debutanţi, registratori medicali și un referent de specialitate pentru Compartimentul Relații cu publicul.

Potrivit cerinţelor angajatorului, posturile vacante ale unităţii spitaliceşti din Craiova le oferă o şansă atât persoanelor cu experienţă în domeniu, cât şi debutanţilor.

„Asistent medical generalist debutant – un post pentru Secția clinică Chirurgie generală I; asistent medical generalist debutant – un post pentru Secția clinică Chirurgie toracică; registrator medical debutant – două posturi în cadrul Serviciului de evaluare și statistică medicală; psiholog practicant – un post pentru spital; referent de specialitate debutant  – un post pentru Compartiment relatii cu publicul”, se arată în anunțul de angajare postat pe site-ul unității spitalicești.

În ceea ce privește concursul, acesta presupune parcurgerea a două etape, proba scrisă fiind programată pentru data de 22 ianuarie, la ora 9,00 și ce a interviului în data de 25 ianuarie la ora 11,00. Taxa de înscriere la concurs este de 100 de lei, persoanele interesate având la dispoziție toate informațiile necesare, pe site-ul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova.

Articolul precedentPrimul caz de gripă din acest sezon, în județul Dolj. Vaccinarea a fost încheiată
Articolul următorViitori subofițeri, în practică la ISU Dolj