Nepoata lui Bercea Mondial, cea care a accidentat cu mașina un copil în vârstă de 4 ani și a și părăsit locul faptei, băută fiind la volan, va fi cercetată sub control judiciar. Magistrații Judecătoriei Caracal au respins cererea procurorilor de luare a măsurii arestării preventive față de șoferița fugară.

Florina Anghel, în vârstă de 23 de ani, se află sub control judiciar începând de sâmbătă până în data de 25 septembrie, existând posibilitatea prelungirii măsurii. „Se respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpata Anghel Florina. În baza art. 227 alin.2 C.p.p. rap. la art. 215 indice 1 C.p.p. dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpata fără antecedente penale, pentru comiterea infracţiunii de părăsirea locului accidentului, pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 28.07.2018 până la data de 25.09.2018, inclusiv”, se arată pe site-ul Judecătoriei Caracal.

Conform legii, tânăra va trebui să respecte anumite obligații, respectiv prezentarea la „organele de urmărire penală, la judecătorul de drepturi şi libertăţi, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte este chemat; să informeze de îndată judecătorul de drepturi şi libertăţi cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la Poliția Oraşului Drăgăneşti Olt conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat”, se mai specifică în decizia instanței.

Nepoata lui Bercea Mondial a fost reținută și ulterior dusă în fața magistraților olteni, după ce joi seara a accidentat un copil în vârstă de 4 ani. Femeia a părăsit locul producerii faptei, oamenii legii luându-i imediat urma. Aceștia au depistat că șoferița se urcase la volan deși consumase băuturi alcoolice. În ceea ce-l privește pe copil, acesta are trei coaste rupte și probleme cu dantura.

Articolul precedentAccident mortal în comuna Fălcoiu din județul Olt. Un căruțaș și-a pierdut viața
Articolul următorPistolarul din Craiova, reținut de către polițiști