Moara de apa de la hanul doctorului

Publicată de Ionut Papuc pe Luni, 29 Octombrie 2018

O moară cu apă și pontonul amenajate în noul parc al Craiovei, Hanul Doctorului, reprezintă două dintre cele mai atractive obiective ale acestei zone, craiovenii așteptând cu nerăbdare să aibă acces în acest spațiu.

Autoritățile municipale au luat decizia de amenajare a Parcului „Hanul Doctorului” din Craiova după peste 45 de ani în care acesta nici măcar întreținut nu mai fusese. Lucrările au fost demarate în luna aprilie a acestui an, existând indicii că în câteva zile noul parc al Băniei va fi inaugurat peste câteva zile.

„Aici au fost sute de mașini de gunoaie și de deșeuri strânse în decursul anilor și vegetație uscată și au fost strânse cu Regia de Fond Locativ. A fost o procedură pentru curățirea lacului care a fost realizată prin Direcția Servicii Publice. Parte de iluminat public este realizată prin acordul de iluminat public pe care îl avem cu firma care întreține iluminatul public în Craiova și care are obligații de extindere acolo unde stabilim că este nevoie. Partea de asfaltări este pe acordul-cadru de asfaltări pe care îl avem cu firma care întreține orașul. Practic nu am intrat într-o investiție separată. Ca și parte de amenajare deja avem experiență, pentru că este o miniatură a Parcului Romanescu”, a spus edilul Craiovei, Mihail Genoiu, cu ocazia unei vizite efectuate în acest parc.

 

 

 

 

Articolul precedentHoţii care le-au spart maşinile nuntaşilor din Craiova, bandă care acţionează în trei judeţe. Au făcut prăpăd, într-o singură noapte
Articolul următorFOTO. Șobolani, șoareci și munți de gunoaie la majoritatea ghenelor din cartierul Craiovița Nouă