Detaşamentul de apărare antiaeriană generat de Batalionul 205 Apărare Antiaeriană „General Gheorghe Pârvulescu”, din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est se întoarce acasă, din Polonia, ceremonia de repatriere având loc vineri.

Potrivit reprezentanților Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, evenimentul va avea loc în Piața Mihai Viteazul din Craiova, în prezența oficialităţilor din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, reprezentanţilor  administraţiei publice locale şi familiilor militarilor.

„Detașamentul  format din 120 de militari, având în dotare tunuri antiaeriene de calibrul 35 mm OERLIKON, a fost dislocat în Polonia în perioada martie – septembrie 2018 ca parte a Grupului de luptă NATO condus de SUA, având misiunea de a asigura prezenţa înaintată consolidată, în sistem rotațional, în nord-estul Alianţei, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului de la Varșovia”, se arată în comunicatul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est.

 

Articolul precedentVIDEO.Unul dintre românii care a torturat o femeie în Italia, arestat la Craiova
Articolul următorElevi ai Colegiului Tudor Vladimirescu din Craiova, implicați într-un proiect de comemorare a victimelor Holocaustului