Un bărbat de 35 de ani, din Mehedinți, a fost prins de către polițiștii doljeni, cu două arme asupra sa și 1750 de diaboluri. Mehedințeanul intenționa să vândă una dintre arme și muniția aferentă. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, fiind suspectat de comiterea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor. „Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj, cu sprijinul colegilor din cadrul Poliției Orașului Filiași, au prins în flagrant delict un bărbat de 35 de ani, din comuna Greci, județul Mehedinți, care avea asupra sa două arme neletale, supuse autorizării, precum și 1.750 diaboluri. Din verficările efectuate, poliţiştii au stabilit că persoana respectivă intenţiona să vândă una dintre arme, precum şi muniţia aferentă acesteia. Poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, cele două arme şi muniţia aferentă acestora, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj.

Articolul precedentPatru bărbaţi reţinuţi de DIICOT Craiova pentru infracţiuni informatice
Articolul următorCampioană balcanică la matematică din Olt, „transfer“ la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti (ICHB)