Contractul de muncă al medicului urolog Mugur Riza a fost desfăcut, au confirmat pentru realitateadecraiova.net surse din conducerea Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Craiova, decizia oficială urmând să-i fie comunicată doctorului.

Potrivit surselor citate, conducerea unităţii medicale a luat decizia desfacerii contractului de muncă al medicului, luni, ca urmare a repetatelor scandaluri în care acesta a fost implicat, în ultima vreme.

În urmă cu o săptămână, Riza a fost amendat cu suma de 3.000 lei după ce, la începutul săptămânii, a provocat un scandal în incinta unităţii medicale. Medicii de la etajul 7, bloc operator, au sesizat poliţia că urologul face scandal, iar la apariţia oamenilor legii, Mugur Riza a început să-i filmeze, postând ulterior filmarea pe Youtube.

În luna mai a acestui an, medicul Mugur Riza a fost protagonistul unui alt scandal, când a lovit un alt coleg. Scandalul dintre cei doi medici s-a produs după ce medicul agresat n-a mai vrut să contribuie pentru achiziţionarea unui aparat medical, deşi toţi colegii îşi dăduseră acceptul anterior. Cei doi au început să se jignească, iar lucrurile au escaladat.

Medicul Liviu Mugur Riza nu se află la primul conflict de acest gen, în anul 2003 el lovind cu pumnul un coleg rezident.

Articolul precedentMigranți depistați de polițiștii de frontieră din Calafat în timp ce încercau să intre ilegal în țară
Articolul următorActorii de la Colibri, premiați pentru originalitate, la Timișoara