Președintele ALDE Dolj, Ion Cupă, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, că formațiunea politică pe care o conduce, în Dolj, „își va învăța lecția” în urma rezultatului obținut la alegerile din data de 26 mai.

Liderul ALDE a precizat că în perioada imediat următoare se vor analiza situațiile în fiecare localitate din județ, facându-și totodată speranțe pentru alegerile locale și parlamentare.

„Considerăm ca alegerile locale si parlamentare vor arăta cu totul altfel față de aceste alegeri. Noi vom continua să ne promovăm ideile și proiectele liberale și democratice.Vom continua dialogul nostru cu doljenii în comunitățile lor. ALDE are potențial politic și va demonstra că rămâne un actor politic relevant, atât la nivelul județului Dolj, cât și la nivel național. Am făcut o campanie onestă, de bună calitate fără practici care nu au legătură cu democrația. Eforturile făcute de liderii noștri locali, de militanții și simpatizanții nostri se vor vedea la alegerile care urmează”, a declarat Ion Cupă.

În județul Dolj, ALDE  a obținut, duminică, aproximativ 5 % dintre voturile doljenilor, procentul exact urmând a fi stabilit la numărătoare finală.

Articolul precedentProrectorul Universității Rochester, workshop la Craiova
Articolul următorProiectele privind restaurarea Casei Rusănescu din Craiova, verificate