Deputatul PSD și consilierul premierului pe probleme de infrastructură, Lia Olguţa Vasilescu a votat, duminică, la Craiova, doar la alegerile europarlamentare, refuzând buletiele de vot pentru referendum și menționând că dacă le-ar fi acceptat ar fi participat „la o mascaradă”.

Lia Olguţa Vasilescu a ajuns la secţia de votare de la Liceul CFR Craiova, la ora 10.00, fiind însoțită de soțul său, Claudiu Manda, candidat pe lista PSD la europarlamentare, de fiul ei Robert, care a și ajutat-o să pună buletinul în urnă și de către fiul soțului din prima căsătorie.

După ce a votat, Lia Olguța Vasilescu a precizat că prin votul său va trimite „patrioți în Parlamentul European”.  Legat de referendum, aceasta nu a votat, considerând că dacă ar fi făcut-o ar fi participat la o mascaradă după cum a menționat.

„Am votat, astăzi, pentru a trimite patrioţi în Parlamentul European, pentru eliminarea dublului standard, pentru ca şi României să îi fie permis ceea ce este permis celorlalte ţări din UE. Cert că astăzi foarte mulți dintre români se vor prezenta la vot, îi așteptăm pe toți să vină la vot pentru că este foarte important votul lor. Referitor la referendum, nu am votat. Refuz să particip la o mascaradă cu atât mai mult cu cât cel care a convocat  acest referendum nu a fost în stare să explice întrebările ”, a declarat Vasilescu.

Articolul precedentPreședintele unei secții de votare din Dolj, prins făcând campanie unui partid, l-a atacat cu pietre pe primar
Articolul următorVIDEO. Pensionară din Craiova, replici contradictorii cu Claudiu Manda în fața unei secții de votare. „Ești obraznic”