Un jandarm din Craiova, angajat al Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, atât el cât și socrii acestuia fiind internați în spital. Testați au fost și copilul și soția jandarmului, pentru ei așteptându-se rezultatul. 

Potrivit reprezentanților Prefecturii Dolj, jandarmul a sunat la 112, joi seara, menționând că are simptome specifice COVID-19.

„Persoana în cauză a sunat, joi seara, 23 aprilie, la 112 şi a fost transportată la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Craiova, împreună cu alte două persoane, membre ale familiei, unde au fost internate cu simptome şi testate pentru depistarea virsului SARS-COV2, acestea fiind pozitive”, anunță reprezentanții Prefecturii Dolj.

În urma anchetei epidemiologice demarate de către cei de la DSP Dolj, 17 colegi ai jandarmului vor sta izolați la domiciliu, iar cei din Detașamentul din care acesta face parte nu vor mai executa misiuni până la finalul anchetei.

„Imediat, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au demarat ancheta epidemiologică, iar la nivelul unităţii în cadrul căreia bărbatul este angajat s-a dispus  măsura izolării la domiciliu a unui număr de 17 persoane – contacţi direcţi – iar restul Detaşamentului din care face parte a fost retras din planificarea executării misiunilor până la finalizarea anchetei epidemiologice”, mai spun reprezentanții Prefecturii Dolj.

Articolul precedentVIDEO | Vârstnicii au ieșit pe bănci, la aer. Craiovenii par relaxați
Articolul următorPetrecere cu zeci de persoane într-un cartier din Craiova. S-a intervenit în forță și au fost aplicate peste 100 de amenzi