Trei ambulanțe SMURD vor ajunge în județul Dolj, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj urmând ca vineri să ia în primire autospecialele, proiectul derulat cu fonduri europene fiind implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj, o echipă din județ va pleca, vineri, la București, pentru a lua în primire cele trei autospeciale SMURD 4×4.

De asemenea, Serviciul Județean de Ambulanță Dolj va primi un număr de ambulanțe, din totalul de 34 de autospeciale destinate regiunii Sud-Vest (Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea). Niciun reprezentat al Serviciului de Ambulanță Dolj nu a putut fi, însă, contactat pentru a oferi informații cu privire la numărul de mașini care vor ajunge în județul Dolj. Conform graficului, aceștia urmează a intra în posesia autospecialelor în data de 17 decembrie.

Conform unui comunicat de presă al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), primele 300 de ambulanţe, achiziţionate prin Programul POIM 2014 – 2020, vor fi distrinuite până pe data de 17 decembrie, prin acest proiect urmând a fi  cumpărate peste 1.300 de ambulanţe de mai multe tipuri, valoarea totală a contractelor fiind de 558.903.141,45 lei.

Articolul precedentÎncăperi şi băi insalubre, în cabinetele medicilor de familie din Craiova
Articolul următorIMAGINI cu încăperile şi băile insalubre din cabinetele medicilor de familie din Craiova – VIDEO