Bright lights at the end the hospital corridor. The concept of life and death.

Viceprimarul municipiului Craiova, Adrian Cosman, a anunțat, joi, în urma unei discuții pe care o delegație din Dolj a avut-o la București, cu factorii decidenți, că în proiectul privind Spitalul Regional Craiova a fost prinsă și construirea unui Institut Național de Oncologie.

Potrivit viceprimarului Craiovei, la ora actuală autioritățile se află la stadiul luării avizelor, Ministerul Sănătății având nevoie de o serie întreagă de astfel de acte.

„O delegație de la Craiova, compusă din reprezentanți ai Agenției de Mediu, ABA Jiu, Consiliu Județean și ai Primăriei Craiova, a ajuns miercuri la București pentru o nouă discuție despre Spitalul Regional Craiova. Avem mai multe vești îmbucurătoare. Suntem în stadiu avansat cu studiul de fezabilitate, suntem în situația în care luăm avizele. Cei de la Minsiterul Sănătății solicită avizele de la Garda de Mediu, de la Poliție, de la Aeroport pentru a continua acest studiu. De asemenea, chiar dacă au fost probleme legate de teren și eram puțin în urmă, am recuperat și ne aflăm chiar înaintea Clujului. Și un al treilea lucru extrem de îmbucurător este că vom avea o anexă la Spitalul Regional Craiova, respectiv un Institut Național de Oncologie. Acesta este prins deja în proiect, ieri s-a decis prinderea lui în proiectul spitalului”, a menționat Cosman.

Articolul precedentControale la unitățile bancare din Craiova, după jaful de săptămâna trecută. Au fost aplicate amenzi
Articolul următorPrimarul Craiovei, despre bugetul pentru acest an: „Dacă preluăm cheltuieli legate de asistența socială ne vom afla mult sub nivelul de finanțare de care avem nevoie”