Un nou caz COVID-19 a fost raportat în județul Dolj, în ultimele 24 de ore, bilanțul îmbolnăvirilor ajungând astfel la 154. 

Situația epidemiologică, joi, la ora 9.00, potrivit Prefecturii Dolj, era următoarea: 279 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu; 539 de persoane se află în carantină; 2.309 de persoane au ieșit din carantină; 13.901 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu; 86 de persoane vindecate; 154 persoane confirmate pozitiv și 2 decese.

La rândul lor, forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

Ieri, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse prin ordonanţele militare în cazul a peste 580 de persoane, fiind totodată controlate aproximativ 90 de societăţi comerciale.

„Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, dar şi pentru alte fapte comise în acest context, forţele de ordine au aplicat peste 40 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 23.000 de lei”, anunță Prefectura Dolj.

Articolul precedentMinistrul Muncii despre șomajul tehnic: Cea mai mare parte a angajatorilor sunt de bună credinţă, dar avem şi probleme
Articolul următorCraiovean cercetat penal după ce a fost prins cu o armă deținută ilegal