Mai multe unități economice din Craiova, care activează în domeniul „morărit-panificație”, au fost verificate, joi, de către polițiști, scopul controlului fiind acela de a preveni şi combate activităţile ilegale de comerţ.

Oamenii legii au verificat 18 societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate, iar în urma neregulilor constatate au aplicat 14 amenzi în valoare de 170.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au confiscat peste două tone de furaje, făină, porumb, tărâţe şi mălai, în valoare de 4.300 de lei.

Unul dintre agenții economici verificați a fost „taxat” cu 20.000 de lei din cauza faptului că avea la vânzare aproape 400 de kilograme de furaje, fără documente din care să rezulte proveniența mărfurilor.

„În cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat că un agent economic deținea spre comercializare cantitatea de 375 kilograme furaje concentrate, fără a fi însoțite de documente care să justifice proveniența. Societatea a fost sancționată contravențional cu suma de 20.000 lei, dispunându-se totodată confiscarea cantității de furaje concentrate, în valoare de 1.000 lei”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Articolul precedentCampanie de deratizare, în Craiova, de luni
Articolul următorTânăr din Craiova reținut pentru furtul mai multor biciclete. Verifică toate scările de bloc și acționează