Mai mulți locuitori ai orașului Calafat din județul Dolj sunt nemulțumiți de faptul că primarul se preocupă de organizarea petrecerilor câmpenești, următoarea fiind „Festivalul roadelor toamnei”, în timp ce localitatea are mari probleme cu deșeurile, cu câinii fără stăpân sau cu șerpii prezenți în diverse locuri publice.

Mai multe fotografii au apărut pe Facebook, cetățenii declarându-se nemulțumiți de modul în care edilul rezolvă problemele orașului.

Câinii fără stăpân sunt la tot pasul, inclusiv în parcuri unde nimeni nu se mai poate plimba, după cum spun oamenii, tomberoanele sunt mai tot timpul pline până la refuz, buruienile au acoperit cimitirul și multe alte spații publice din oraș, foarte multe străzi sunt pline de gropi, iar zonele periferice s-au transformat în adevărați munți de gunoaie.

„Așa ceva nici în sate nu vezi, dar într-un municipiu în care taxele sunt foarte mari!”, „Sunt câini peste tot. Nu ai curaj să mai ieși pe stradă” „Care roade?! Mai sunt roade?!”, acestea sunt cel mai des întâlnite comentarii la adresa edilului, pe pagina de Facebook.

Referitor la „Festivalul roadelor toamnei”, manifestarea se va organiza la începutul lunii octombrie și va dura, ca în fiecare an, trei zile.

Articolul precedentPeste 12.800 de imobile din Pielești, cadastrate gratuit. Lucrările au fost demarate
Articolul următorLifturile imobilelor din Craiova, zeci de probleme și nesigure pentru locatari. Ascensorul de la Spitalul Filantropia, cel mai vechi din Bănie