Municipiul Caracal a găzduit, în weekend, în premieră un eveniment dedicat celui mai popular sport urban de echipă, baschetul 3×3, care începând de la Tokyo 2020 se va află în programul Jocurilor Olimpice.

Primarul municipiului Caracal, Liviu Radu, a înmânat câștigătorilor competiției sportive premiile și diplomele aferente fiecărei categorii de vârstă în parte.

Turneul Superbet Caracal Streetball, etapă din circuitul național Sport Arena Streetball Tour 2018, s-a desfășurat în Piața Victoriei, pe Platoul administrativ în perioada 16 -17 iunie, între orele 10.00 și 20.00. Două zile de concurs în care echipele participante au dat totul pentru a obține victoria necesară obținerii unui loc cât mai bun pe podiumul de premiere.

În continuare, câștigătorii acestei prime ediții a Turneului Superbet Caracal Streetball:

BABY(U 10) MIXT
LOCUL I – BABY LEII
LOCUL II – GOLDEN TEAM

MINI (U 12) FETE
LOCUL I – GIRLS POWER
LOCUL II – COOL GIRLS

MINI (U12) Baieti
LOCUL I – VULTURII DE AUR
LOCUL II -THE WOLVES

(U14) Baieti
LOCUL I – SPONGEBOB
LOCUL II – LEII BUCURESTI

OPEN FEMININ
LOCUL I – AGRO SQUAD
LOCUL II – CS VOLUNTARI

OPEN MASCULIN
LOCUL I – Dzakovi 3×3 – Marii castigatori
LOCUL II – RAPID BUCURESTI

+ 35 MASCULIN
LOCUL I – MAKE si PRIETENII
LOCUL II – NO NAME

MVP OPEN FEMININ – Anca SIPOS, CS VOLUNTARI
MVP OPEN MASCULIN – DUSAN MILOSEVIC

Articolul precedentPompieri din șase județe se întrec la Târgu Jiu. Concursul de descarcerare va avea loc pe Insulița de pe Jiu
Articolul următorCannabis, cocaină şi ecstasy, ridicate de procurorii DIICOT Teleorman în urma unor percheziţii în Capitală şi judeţele limitrofe