Adolescentul în vârstă de 16 ani, fiul a doi judecători din Craiova, care noaptea trecută a provocat un accident mortal, băut fiind, a fost reținut de polițiștii doljeni.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că tânărul va fi prezentat, miercuri, unei instanțe cu propunerea arestării preventive pe 30 de zile.

„Tânărul de 16 ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în CRAP Dolj. Urmează ca in cursul zilei de mâine să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Mama băiatului este judecător la Tribunalul Dolj, în timp ce tatăl său este la Judecătoria Craiova, chiar la Secţia pentru minori şi tineri.

O tânără în vârstă de 18 ani, din Craiova, a murit, în noaptea de luni spre marţi, după ce accidental în care se afla, condus de un tânăr în vârstă de 16 ani, s-a răsturnat. Şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că în urma accidentului, au fost şi rănite alte două persoane şi şoferul.

Articolul precedentDescoperire macabră. Piciorul victimei accidentului produs duminică la Mofleni, găsit pe o casa din apropiere
Articolul următorINEDIT. Cea mai grea roşie din Olt va fi premiată cu 500 de euro