Adolescentul în vârstă de 16 ani, fiul a doi judecători din Craiova, care a provocat un accident mortal, băut fiind, va sta în arest la domiciliu după ce, vineri, Tribunalul Dolj a înlocuit măsura luată de Judecătoria Craiova, care îl lăsase sub control judiciar.

Tânărul fusese reținut, marți, pentru 24 de ore, iar ulterior magistrații Judecătoriei Craiova au decis să-l plaseze sub control judiciar, respingând propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia n-a fost definitivă, iar procurorii au contestat-o la Tribunalul Dolj, această instanță hotărând definitiv atestarea la domiciliu a băiatului.
O tânără în vârstă de 18 ani, din Craiova, a murit, în noaptea de luni spre marţi, după ce accidental în care se afla, condus de un tânăr în vârstă de 16 ani, s-a răsturnat. Şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că în urma accidentului, au fost şi rănite alte două persoane şi şoferul.

Mama băiatului este judecător la Tribunalul Dolj, în timp ce tatăl său este la Judecătoria Craiova, chiar la Secţia pentru minori şi tineri.

Articolul precedentŞarpe boa lăsat liber în public, într-un cartier din Slatina, spre spaima vecinilor
Articolul următorFOTO. Biciclist rănit de o șoferiță neatentă