O acțiune cu caracter informativ și de preventive a bullying-ului în cadrul unităților școlare din județul Dolj a avut loc, luni, la Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” din Craiova, polițiștii oferind sfaturi în acest sens.

Această acțiune a avut loc în baza parteneriatului încheiat între IPJ Dolj și biblioteca din Bănie.

„În baza unui parteneriat educaţional încheiat cu Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman”, denumit „Inteligenţa învinge violenţa!”, poliţiştii Secţiei 1  Poliţie Craiova au desfășurat o acțiune cu caracter informativ-preventiv,  având ca scop creşterea gradului de informare a minorilor cu privire la prevenirea bullyingului în cadrul unităţilor de învăţământ”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

De asemenea, au fost prezentate teme cu caracter educativ-preventiv referitoare la siguranța personală și la consecințele săvârșirii de infracțiuni, efectuându-se recomandări cu privire la respectarea prevederilor legale în vigoare şi a normelor privind circulația pe drumurile publice

Articolul precedentIncompatibilitate la Murgaşi. O angajată a primăriei a fost şi inspector, şi administrator public
Articolul următorDolj. Se va striga, din nou, catalogul noii promoții de absolvenți ai Programului „Vreau în clasa a 9-a”