Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Craiova, este cercetat penal de poliţişti după ce aceştia au găsit asupra sa o legitimaţie confecţionată artizanal pe care era trecută calitatea de inspector în cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că totul s-a petrecut, marţi, când poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit în trafic un bărbat de 30 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism prin localitate.

În urma controlului corporal efectuat asupra unui pasager din autoturism, în vârstă de 31 de ani, din Craiova, poliţiştii au găsit o legitimaţie confecţionată artizanal, cu fotografia şi numele acestuia, pe care era trecută calitatea de inspector în cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.

„Având în vedere faptul că datele înscrise pe legitimaţia respectivă erau false, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor documentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale“, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentPompierii doljeni, în centrul municipiului. Expoziție și exerciții demonstrative
Articolul următorPodul suspendat din Parcul Romanescu a intrat în reabilitări. „Proiectul iniţial va fi respectat, nu venim cu elemente de noutate”