Nu mai puţin de 23 de elvei ai Liceului Tehnologic Special „ Beethoven” din Craiova vor face practică la o „croitorie de lux” din Italia, cum este prezentat proiectul câştigat de către reprezentanţii unităţii de învăţământ, programul urmând să fie pus în aplicare aul viitor, în perioada 19 mai-22 iunie.

Potrivit directoarei Liceului Tehnologic Special „ Beethoven” din Craiova, Maria Năstăşel, cei 23 de participanţi cu dizabilităţi vor fi selectaţi din patru clase ale instituţiei şcolare.

„Acesta este un proiect pe fonduri europene pe care noi l-am câştigat. Această implicare a elevilor noştri va încuraja dezvoltarea personală a lor şi va crea o imagine pozitivă pentru persoanele cu dizabilităţi în raport cu patronatele, cu comunitatea locală şi societatea. De asemenea, un alt obiectiv este de a le dezvolta participanţilor competenţe specifice profesiei, competenţe longvistice pentru limba italiană şi abilităţi de comunicare în echipa de lucru”, a menţionat Năstăşel.

Articolul precedentProiectele comune cu Bulgaria, la ceas de bilanţ. Conferinţa a avut loc în Dolj
Articolul următorConsiliul Judeţean Dolj a suplimentat bugetul alocat personalului neclerical. Ce sumă „înghite” acest capitol