Fabian Nicu Ilie, elev la Liceul Sanitar „Charles Laugier” din Craiova își dorește să urmeze o carieră militară dar din cauza unor probleme medicale nu i se va împlini visul. Aflând povestea lui, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova l-au vizitat la școală, miercuri, chiar de ziua lui, oferindu-i titlul de „Jandarm pentru o zi”.

Reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au primit o scrisoare în care li s-a prezentat povestea elevului craiovean, luând decizia să îl surprindă chiar de ziua lui.

„Povestea lui am aflat-o de la o persoană, care, cunoscându-i pasiunea pentru uniforma militară și pentru Jandarmerie, ne-a scris și ne-a relatat aspecte importante din viața elevului. Astfel, am aflat că și-a dorit să urmeze un liceu militar, dar din cauza unor probleme medicale acest lucru nu a fost posibil, fiind vorba despre norme medicale care nu îi permit să facă parte din sistemul de ordine și apărare”, au transmis reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Totodată, am aflat că este născut pe data de 5 decembrie și că provine dintr-o familie cu posibilități materiale foarte reduse. Nu am rămas indiferenți la această poveste și din dorința de a contribui la visul elevului, ne-am prezentat la școala unde învață și i-am oferit titlul de „Jandarm pentru o zi””, au mai spus reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Alături de titlul de „Jandarm pentru o zi”, elevul craiovean a mai primit tort, haine, încălțăminte, rechizite și alimente specifice sărbătorilor de iarnă.

Articolul precedent„Piața Regele Ferdinand și Regina Maria”, în Craiova. Autoritățile vor amplasa și o statuie dedicată celor doi
Articolul următorPrimăria Craiova a semnat contractul cu BERD pentru achiziția autobuzelor și reabilitarea mai multor imobile