Instituțiile din județul Dolj, care luptă în prima linie împotriva răspândirii noului tip de coronavirus, vor primi, de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, echipamente de protecție (combinezoane), filtre pentru camerele de izolare de transport cu presiune negativă și dezinfectanți.

Reprezentanții ISU Dolj se vor ocupa de distribuirea acestor echipamente către instituțiile din județ.

„Echipamentele sunt achiziționate de Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și urmează să ajungă în dotarea Serviciului Județean de Ambulanță Dolj, Direcției de Sănătate Publică a Județului Dolj, Unității de Primiri Urgențe Dolj, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltenia” al județului Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă.

În total, la nivelul județului Dolj vor fi repartizate: un filtru pentru camerele de izolare de transport cu presiune negativă, 135 de litri de dezinfectant și 2.880 de combinezoane de protecție.

Articolul precedentVIDEO. Femeie din Craiova, dată în urmărire pentru o tâlhărie comisă în urmă cu 10 ani în Italia, prinsă și dusă după gratii
Articolul următorSpălătoriile auto din Craiova, închise. Angajații: „Vom muri de foame în casă”