Din verificările efectuate, miercuri, de către reprezentanții Primăriei Craiova la Water Park, rezultă faptul că nu sunt probleme privind condițiile igienico-sanitare și modul în care sunt gestionate serviciile oferite de parcul de distracții, au transmis autoritățile, dar pentru o mai mare siguranță, au cerut și o inspecție din partea DSP Dolj. 

Autoritțile dau asigurări că apa este verificată continuu, automat, și de trei ori pe zi, manual, cu o stație profesională.

Autoritățile locale vor însă ca specialiștii DSP Dolj să verifice atât apa cât și echipamentele, pentru a nu mai exista suspiciuni.

„Conducerea Primăriei Craiova a efectuat o inspecție în incinta Complexului Water Park, în urma căreia nu au fost sesizate disfunctionalități în ceea ce privește condițiile igienico-sanitare și modul în care sunt gestionate serviciile oferite de parcul de distracții.
Reglarea parametrilor apei din bazine se face în mod automat prin măsurarea în mod continuu a concentrațiilor și dozarea automată a substanțelor în funcție de valorile măsurate. Mai mult, de trei ori în fiecare zi se verifică și manual cu o stație profesională.
Pentru a elimina orice suspiciune, conducerea Primăriei Municipiului Craiova a solicitat DSP Dolj verificarea echipamentelor și prelevarea de probe de apă din bazine pentru a vedea dacă acestea se încadrează în parametri normali prevăzuți de normele în vigoare”, au transmis reprezentanții DSP Dolj.

Aceste verificări au fost efectuate după ce câțiva părinți au reclamat că au ajuns cu copiii la medic, după cursurile de înot, cu diverse afecțiuni la nivelul pielii.

Articolul precedentFinal de liceu pentru o nouă generație de bursieri susținuți prin programul ,,Vreau în clasa a 9-a”
Articolul următorStreet Food Festival, din nou, la Craiova