Un cetățean care a îndrăznit să strige "ANALFABETA" către Viorica Dăncilă este atacat și bruscat de membrii PSD! La fața locului au fost numeroase forțe de ordine.Domnul care mânuiește o umbrelă și care spune îi MARȘ, este domnul consilier județean Alexandru Opran.https://www.facebook.com/alexandru.opran.52Domnul în costum albastru este dl. Marius Mihai, consilier municipal.https://www.facebook.com/profile.php?id=100011445301105Sursa & Material Video: Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei

Publicată de One Vision: Rezist pe Luni, 1 Octombrie 2018

 

Un dosar de cercetare penală a fost deschis de polițiștii din Craiova, după vizita de luni a premierului Viorica Dăncilă. Un bărbat în vârstă de 47 de ani, care ar fi apostrofat-o pe aceasta susține ca a fost îmbrâncit de mai mulți membri sau simpatizanți ai PSD.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că bărbatul a depus, astăzi, o plângere la poliție.

„A fost deschis un dosar pentru lovire sau alte violențe. Urmează să se stabilească cum s-au petrecut lucrurile și câte persoane au fost implicate”, a afirmat reprezentantul IPJ Dolj.

Bărbatul a strigat „analfabeta” către premier, când a fost înșfăcat și îndepărtat de mai multe persoane.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru realitateadecraiova.ro, că printre cei vizați de anchetă se numără și un consilier municipal din Craiova.

Articolul precedentI-au furat bolidul din parcare. Un craiovean își caută mașina de câteva zile
Articolul următorSpectacolul „Don Giovanni” deschide stagiunea Operei Române Craiova