Un doar de cercetare penală a fost deschis de poliţiştii doljeni, marţi, după ce o femeie în vârstă de 46 de ani, din Malu Mare, a căzut de la etajul doi al sediului Primăriei Craiova, în timp ce ştergea geamurile, şi a murit.

Dosarul vizează săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

„În cursul acestei zile, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul doi al unei clădiri din Craiova. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova, care au stabilit faptul că o femeie de 46 de ani, din comuna doljeană Malu Mare, angajată în cadrul unei societăţi de salubritate, a căzut de la o înălţime de aproximativ 12 metri. Cu toate că au fost efectuate manevre de resuscitare, femeia a decedat, fără a se mai putea face ceva pentru salvarea acesteia“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Articolul precedentAlimentare cu gaze naturale pentru doljenii din cinci comune şi oraşul Segarcea
Articolul următorRămas bun, Minune Blondă! Ilie Balaci, înmormântat la Craiova cu onoruri militare – FOTO&VIDEO