Fostul internaţional Ilie Balaci a fost înmormântat, marţi după-amiază, la Cimitirul Sineasca din Craiova, mii de persoane fiind prezente la ceremonie.

Pe lângă familie, colegi, prieteni şi oameni de fotbal, la înmormântare au fost prezenţi şi oameni simpli, dar şi suporterii, care i-au scandat numele lui Balaci, au aprins torţe şi au aplaudat minute în şir.

Cortegiul funerar a plecat de la Stadionul „Ion Oblemenco“, iar după o slujbă la Biserica „Sfântul Ilie“ din centrul Craiovei, a parcurs mai multe străzi din oraş, oprindu-se în faţa primăriei şi la Universitate.

Balaci a fost înmormântat cu onoruri militare asigurate de Garnizoana Craiova din cadrul Brigăzii Multinaționale Sud-Est. Totodată, el va primi, post mortem, Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, iar bulevardul care duce spre stadionul din Craiova se va numi Ilie Balaci.

Ilie Balaci,în vârstă de 62 de ani, legendarul jucătorul al Craiovei Maxima, a murit, duminică dimineață, din cauza unui stop cardio-respirator.

Potrivit unor surse, acesta a petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică într-un local din Craiova. Duminică dimineață i s-a făcut rău, dar medicii ajunși la locuința sa nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, declarând decesul.

credit FOTO&VIDEO: Octavia Hantea

Articolul precedentDosar penal deschis în cazul femeii căzute de la fereastra Primăriei Craiova
Articolul următorDoi bărbaţi din Olt au furat 56 de tone de aluminiu din Dolj. Au fost reţinuţi de poliţişti