Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Valea Stanciului, județul Dolj, care se sustrăgea de la efectuarea cercetărilor în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi violare de domiciliu, a fost prins și reținut, marți. 

Polițiștii doljeni au stabilit că în noaptea de 10 mai, un bărbat de 41 de ani, din Valea Stanciului a fost bătut de un vecin, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale.

Oamenii legii au demarat cercetările pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu, stabilind că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict spontan între bărbatul de 41 de ani şi un tânăr de 21 de ani, din Valea Stanciului.

Astfel, tânărul  ar fi intrat în curtea vecinului, lovindu-l cu un obiect contondent.

„Cel în cauză a încercat să se sustragă cercetărilor, însă, în cursul zilei de ieri, acesta a fost depistat de poliţişti în Valea Stanciului, fiind condus la sediul poliţiei pentru audieri. Astfel, având în vedere probatoriul administrat în această cauză, bărbatul respectiv a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi violare de domiciliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Astăzi, tânărul va fi prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentCraiova: Femei reținute pentru furt calificat
Articolul următorFOTO/Craiova: Zonă din municipiu, transformare radicală. Investiții de peste 2 milioane de lei