Prefectura Dolj a făcut o nouă informare, vineri, în privința dinamicii cazurilor de coronavirus din județ, indicând faptul că, în ultimele 24 de ore, au mai fost înregistrate patru îmbolnăviri. 

Potrivit Prefecturii Dolj, numărul doljenilor infectați cu acest virus a ajuns la 252, 219 fiind deja vindecați și externați.

Ieri, în județul Dolj au fost recoltate nu mai puțin de 266 de probe, dintre care patru au ieșit pozitive, informează DSP Dolj.

Între doljenii confirmați pozitiv sunt 28 de persoane din sistemul sanitar, 28 de jandarmi, două cadre militare, doi angajați din Penitenciarul Craiova, trei polițiști. 27 de persoane sunt în spital, două fiind în stare gravă, potrivit autorităților.

Prefectura Dolj mai informează că 5391 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 45 de persoane se află în carantină, 2.924 de persoane au ieșit din carantină și 19.453 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu.

 

Articolul precedentCraiova: Indicatorii tehnico-economici pentru Colegiul Carol I a, aprobați joi în ședință de Guvern
Articolul următorINTERVIU. Bogdan Fănuță, director medical al SCJU Craiova: „S-a dovedit că sistemele sanitare sunt depășite. Și oricât ai vrea să te pregătești, întotdeauna boala este înaintea medicinei”