Mașini înzăpezite, drumuri aproape imposibil de deszăpezit din cauza vântului puternic și sute de gospodării fără energie electrică, acestea sunt cele mai mari probleme pe care vremea rea le-a creat în județul Dolj, în ultimele ore. 

Sunt sute de persoane, în județ, care au petrecut noaptea în frig din cauza întreruperii energiei electrice ca urmare a  defecțiunilor apărute la rețea din cauza viscolului. Cei care au sesizat acest aspect dețin sisteme de încălzire care funcționeaza pe bază de energie electrică.

Nici șoferii nu au fost scutiți de probleme, aceștia reclamând faptul că și de această dată autoritățile au fost prinse nepregătite. Nu s-a intervenit la timp cu utilajele și, astfel, mai multe mașini au rămas blocate în zăpadă. Drumuri blocate sunt la Drănic și Robănești, Segarcea, Apele Vii – Leu, Cârcea-Coșoveni.

„Se intervine acolo unde sunt semnalate probleme. Pe judetean DJ 561A, Calopăr, sunt două tracăre care lucrează, echipaj de poliție și se încearcă să facă un culoar pentru a fi deblocat drumul, dar bate vântul foarte tare”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu.

Un alt doljean a sesizat faptul că și la ieșire din Craiova spre localitatea Mischii sunt mașini înzăpezite.

Județul Dolj se află, de duminică seara, sub cod portocaliu de viscol și ninsori.

Sursa foto: INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ.

Articolul precedentCine este doctorul Virgil Musta care a vindecat 49 de pacienţi, infectaţi cu COVID-19
Articolul următorA mai murit un doljean din cauza coronavirusului. Bilanţul a ajuns la opt