Încep lucrările de reabilitare a Policlinicii Spitalului Segarcea, clădire distrusă într-un incendiu, în anul 2015, după ce miercuri, reprezentanții Companiei Naționale de Investiții au predat amplasamentul către constructor. 

Acest ambulatoriu a fost distrus, în ianuarie 2015, în urma unui incendiu, activitatea din cabinetele care erau aici fiind mutată în alte spații.

Timp de cinci ani s-au căutat soluții în privința reabilitării acestei clădiri, în proiect fiind prevăzute mai multe obiective ce privesc activitatea întregului spital din Segarcea.

„Proiectul CNI vizează consolidarea spitalului, reabilitarea și extinderea acestuia, principalele lucrări care urmează a fi efectuate fiind următoarele: reabilitarea corpului ambulatoriu (afectat de incendiu în luna ianuarie 2015); reabilitarea și extinderea corpului pediatrie; modernizarea corpului bloc alimentar și spălătorie; reabilitarea și extinderea corpului spitalului”, se arată într-o informare a Companiei Naționale de Investiții.

Spitalul va beneficia, la finalul lucrărilor, de un număr de 101 paturi, precum și de mobilier și de dotări specifice.

Lucrările vor fi realizate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administratiei Publice (MDRAP) prin Compania Nationala de Investiții (CNI), iar valoarea totală estimată a acesteia este de 48.875.463 lei (cu TVA).

Sursă foto: Gazeta de Sud

 

 

Articolul precedent16.000 de viziere produse de angajații Ford Craiova. Urmează donații către instituțiile publice din Dolj
Articolul următorAccident cu o victimă într-o localitate din județul Dolj