Fabrica Ford Craiova a produs 16.000 de viziere pentru angajați și pentru dealeri, urmând ca astfel de echipamente de protecție să fie donate și instituțiilor publice din județul Dolj. 

Președintele Ford România, Ian Pearson, a menționat, joi, că pentru a face astfel de donații este nevoie de un acord al autorităților române.

„Până acum am fabricat aproape 16.000 de viziere, pe care le-am oferit angajaților, dar și dealerilor noștri. Cu siguranță, prin fabricarea acestor viziere Ford contribuie la reducerea cererii din lanțurile de aprovizionare pentru echipamente de protecție personală, atât de necesare serviciilor medicale și altor industrii. Pentru a continua cu sprijinul nostru, sperăm să primim în scurt timp aprobarea din partea autorităților române pentru a dona vizierele fabricate instituțiilor publice locale, care au un rol foarte important în aceste circumstanțe dificile. Sunt extrem de mândru de modul rapid în care echipa noastră a făcut posibilă trecerea de la concept la realitate în realizarea vizierelor pentru a reuși să venim în sprijinul comunității locale, dar și a angajaților noștri”, a declarat Președintele Ford România.

Activitatea la Uzina Ford Craiova a fost reluată, luni, dar doar pentru o parte dintre angajați, lucrându-se într-un singur schimb.

Articolul precedentPremierul Orban: „Intenția Guvernului este de a extinde dincolo de perioada stării de urgență, perioada șomajului tehnic”
Articolul următorDolj: Încep lucrările de reabilitare ale unei policlinici distruse într-un incendiu, în urmă cu cinci ani