Noua raportare a autorităților indică faptul că în județul Dolj au mai fost confirmate, în ultimele 24 de ore, două noi cazuri de COVID -19, bilanțul ajungând la 82 de persoane infectate. Opt dintre persoanele diagnosticate cu noul coronavirus sunt lucrători în cadrul unei unităţi de jandarmi, iar alte patru sunt angajaţi ai unor unităţi medicale din judeţ.

Până în prezent, spun autoritățile doljene, 40 de persoane au fost vindecate și externate din spital.

Luni, la ora 9.00,  potrivit Prefecturii Dolj, 363 de persoane erau izolate voluntar la domiciliu, 401 de persoane se află în carantină, 1.805 de persoane au ieșit din carantină, 13.020 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu.

Au mai fost înregistrate alte două îmbonălnăviri, totalul celor infectați cu coronavirus ajungând la 82. Opt dintre persoanele diagnosticate cu noul coronavirus sunt lucrători în cadrul unei unităţi de jandarmi, iar alte patru sunt angajaţi ai unor unităţi medicale din judeţ.

În ceea ce privește decesele, două au fost în județul Dolj. Una dintre persoane era din Filiași, cea de-a doua din Podari.

Până în prezent, au fost testate la nivelul județului Dolj 1.403 persoane, mai spun reprezentanții Prefecturii Dolj.

Articolul precedentKlaus Iohannis: ”Există riscul MAJOR ca elevii să ducă boala la școală și invers. Școlile NU se mai deschid”
Articolul următorDezastru ecologic pe marginea râului Jiu, în județul Dolj