Un bătrân în vârstă de 76 de ani, din comuna Măceşu de Sus, judeţul Dolj, dat dispărut de familie, a fost găsit pe un câmp, la 12 ore de la dispariţie.

Pe 1 decembrie, la ora 15.30, dispariţia bărbatului a fost anunţată de fiul acestuia. Imediat, echipe de polițiști au început căutările, riscul venirii serii și temperatura de zero grade Celsius, de afară, motivându-i în plus pe oamenii legii să-l găsească cât mai repede pe bătrân.

În urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere, polițiștii au stabilit că bătrânul a plecat de la domiciliu în dimineața zilei de 1 decembrie, ora 4.30.

„După aproximativ o oră de la sesizarea dispariției, echipele de căutare l-au găsit pe bătrân pe un câmp din extravilanul comunei Măceșu de Sus, la aproximativ 1 km de locuința sa, acesta fiind înfrigurat și dezorientat. Polițiștii l-au transportat de urgență la Centrul Medical de Permanență Goicea, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, bătrânul fiind încredințat familiei”, transmite IPJ Dolj.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentUn bărbat din Dolj, la volan fără permis şi luat de radar cu 107 km/oră
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET