Alți 13 jandarmi din cadrul Grupării Mobile Craiova au fost confirmați ca fiind infectați cu coronavirus, numărul total al militarilor depistați cu COVID -19 ajungând la 28. La nivel de județ, bilanțul cazurilor este, miercuri, de 112 persoane infectate cu noul virus, 12 fiind raportate în ultimele 24 de ore. 

Potrivit reprezentanților Prefecturii Dolj, miercuri, la ora 9.00, situația epidemiologică se prezintă astfel: 459 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 438 de persoane se află în carantină, 1.834 de persoane au ieșit din carantină și 13.254 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu.

Dintre cele 112 persoane din Dolj infectate cu coronavirus, 28  lucrează în cadrul unei unități de jandarmi, o persoană este anjagată în cadrul IPJ Dolj, iar alte patru sunt cadre medicale de la unitățile spitalicești din județ.

Astfel, potrivit noii informări, alți 13 jandarmi au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus.

Medicii craioveni au reușit să vindece, prin tratmentul aplicat, nu mai puțin de 40 de persoane, mai spun autoritățile doljene.

Au fost înregistrate, până acum, și două decese, fiind vorba despre persaone din Filiași și Podari.

Potrivit GCS, până miercuri, în România, au fost confirmate 11.978 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 3.569 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 362 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 247 de pacienți.

Articolul precedentOrban, atac dur la adresa PSD, după adoptarea tacită a autonomiei Ținutului Secuiesc, în Camera Deputaților
Articolul următorPrins că nu respecta izolarea la domiciliu, un tânăr din Filiași a fost dus într-un centru de carantină din Craiova