Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Filiași, a fost amendat cu 2.000 de lei și a fost plasat în carantină, după ce a fost prins că nu a respectat măsura izolării la domiciliu. 

Acesta a fost depistat chiar în orașul în care locuiește, polițiștii constatând, în urma verificărilor, că bărbatul trebuia să stea izolat la domicilu, dar că nu a respectat această măsură.

Astfel, tânărul s-a ales cu o amendă și a fost adus într-un centru de carantină din Craiova, urmând să suporte toate cheltuielile, în următoarele 14 zile, conform legii.

„O persoană care nu a respectat măsura izolării la domiciliu a fost amendată cu 2.000 de lei de poliţişti, fiind totodată introdusă pentru 14 zile într-un centru de carantină din Craiova”, anunță Prefectura Dolj.

Ieri, pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, dar şi pentru alte fapte comise în acest context, forţele de ordine din Dolj au aplicat peste 120 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 267.000 de lei.

 

Articolul precedentDolj: Alți 13 jandarmi craioveni au fost depistați cu coronavirus
Articolul următorO nouă donație către Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. Aparat performant de testare și 3.000 de teste