Doi tineri în vârstă de 18 ani, ambii din Coșoveni, au fost răniți după ce au fost implicați într-un accident rutier produs pe raza localității de domiciliu a acestora. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a menționat că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate, șoferul în vârstă de 18 ani ieșind cu mașina de o stradă secundară, moment în care a fost lovită de un alt autoturism care se deplasa regulamentar.

„Un bărbat de 29 de ani, din Castranova, care conducea un autoturism pe DN 6, prin Coșoveni, a lovit o altă mașină condusă de un tânăr de 18 ani, din Coșoveni, care a ieșit de pe o stradă secundară, fară a se asigura. În urma accidentului au rezultat două victime, ambele conștiente, șoferul de 18 ani și un pasager din același autoturism, tot de 18 ani, din Coșoveni”, a declarat Grădinaru.

Acesta a mai spus că în cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentVIDEO/FOTO. Peste 170 de pompieri din Dolj participă la exercițiul SEISM 2018
Articolul următorRadu a făcut un popas la Craiova, după o călătorie de patru ani prin Europa, din dorința de a face cât mai mulți copii fericiți: „Plăcerea mea ar fi să fac voluntariat ca și clovn pentru cei mici”