Doi tineri în vârstă de 20 şi 25 de ani, din Craiova, au fost reţinuţi de poliţişti şi urmează să fie prezentaţi unei instanţe cu propunerea arestării preventive după ce, marţi, au tâlhărit o femei în vârstă de 73 de ani, smulgându-i geanta.

Potrivit poliţiştilor, persoana vătămată s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind leziuni, care însă nu au necesitat transportarea la spital. În geanta furată, femeia avea bani şi bunuri în valoare totală de aproximativ de 60 de lei, cartea de identitate şi cheile de la locuinţă.

Cei doi tineri au fost identificaţi şi reţinuţi, a doua zi.

„Poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au observat, pe o stradă din localitate, un autoturism în apropierea căruia se aflau 2 bărbați, ale căror semnalmente corespundeau cu cele ale persoanelor bănuite de săvârşirea infracţiunii. Poliţiştii i-au condus la sediul secţiei de poliţie, stabilind faptul că aceştia sunt din Craiova şi au vârstele de 20, respectiv 25 de ani“, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Poliţiştii au recuperat şi restituit o parte din prejudiciul produs şi i-au reţinut, pentru 24 de ore, pe cei doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, urmând ca aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentPoliţiştii saltă valutiştii din Slatina pentru a doua zi la rând
Articolul următorDrum din Gorj închis din cauza inundațiilor