Două persoane au murit, iar un bărbat și un copil au fost răniți într-un accident rutier care s-a petrecut pe DJ 546B, în comuna Movileni, județul Olt.

Se pare că un autoturism în care se aflau un bărbat și o femeie ar fi pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un alt autoturism în care se aflau un bărbat și un copil.

Ocupanții autoturismului care a pătruns pe contrasens ar fi decedat.

La fața locului sunt pompierii din Slatina, ambulanța și polițiștii.

„În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare și mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanță. În momentul sosirii echipajelor, șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 23 de ani, din comuna Movileni și pasagera din dreapta-fată din același autoturism, în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, au fost găsiți decedați, cu leziuni incompatibile cu viața”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

El a adăugat că șoferulceluilalt autoturism, în vârstă de 36 de ani, din orașul Potcoava și pasagerul aflat în acesta, în vârstă de 12 ani, din aceeași localitate, au fost preluați de echipajele SAJ, conștienți și transportați la UPU Slatina.

Fata care se afla pe scaunul din dreapta, decedată, a fost găsită încarcerată, iar pentru extragerea acesteia au acționat pompierii de la descarcerare care îndepărtat portiera autoturismului.

Celelalte victime au fost găsite în afara autoturismelor.

Articolul precedentDe pe băncile academiei, la șefia unei stații de pompieri din Olt
Articolul următorInundații într-o comună din Olt. Locuințe puse în pericol de apă (FOTO&VIDEO)