Inspectoratul Școlar Județean Dolj va numi, în această perioadă, prin detașare, directori la școlile care nu avut acoperite aceste funcții prin concurs național.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Dolj, în județ sunt disponibile nu mai puțin de 20 de locuri de director și director adjunct, toate urmând a fi ocupate prin detașare. Profesorii care vor o astfel de funcție trebuie să depună dosarele la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dolj până pe 7 august. Acestea vor fi analizate și verificate, urmând ca pe 14 august să fie afișate rezultatele finale. „Până pe 7 august se fac activitățile specifice pentru numirea prin detașare, în interesul învățământului, a cadrelor didactice pe funcțiile vacante de directori și directori adjuncți, respectiv depunerea dosarelor. După o analiză a acestora, pe data de 14 august, se vor afișa rezultatele finale”, a declarat Monica Sună, inspector școlar general al ISJ Dolj.

Din totalul de 20 de funcții vacante, 13 sunt pentru director, celelalte 7 fiind de director adjunct.

Articolul precedentTeren de tenis în Parcul Tineretului pentru minorii din spatele gratiilor
Articolul următorFOTO. Plantație cu mure gigant, într-un cartier din Craiova. Cultivatorii au testat și rețeta vinului din mure