Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Craiova, a pus din nou polițiștii pe jar, joi, când știind că băuse înainte de a se urca la volan, în momentul observării unui echipaj de la Rutieră, a mărit viteza de deplasare. Oamenii legii l-au urmărit, pe mai multe străzi din municipiu, reușind în final să îl oprească.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de  0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Poliţişti din cadrul Secției 3 Poliție Craiova, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Revoluţiei, au observat un autotvehicul, al cărui conducător, la vederea echipajului de poliţie, a mărit viteza de deplasare. S-a procedat la urmărirea autovehiculului pe mai multe străzi, reuşindu-se oprirea acestuia, pe strada Bucura. Conducătorul auto, un bărbat de 52 de ani, din Craiova, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de  0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Bărbatul a fost dus și la spital pentru recoltarea de mostre biologice, pe numele său fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

Articolul precedentPiața Chiriac din Craiova, punct temporar de sacrificare a mieilor. „Preconizăm că vor fi 50-100 de tăieri, pe zi”
Articolul următorAcuzaţii faţă de mitingul PSD de la Craiova: Oameni ameninţaţi să vină la serviciu îmbrăcaţi în alb şi să participe la manifestare