Terenurile pentru sport din Parcul Tineretului, aflate în administrarea RAADPFL Craiova, vor fi redeschise, începând de sâmbătă, anunță reprezentanții instituției. 

Cei care aleg să se recreeze în Parcul Tineretului, au la dispoziție mai multe opțiuni: tenis – patru terenuri green-set, omologate;  baschet – două terenuri suprafață sintetică și un teren betonat; un teren de minigolf.

Până la ridicarea tuturor restricțiilor impuse de pandemia Covid, terenul de fotbal rămâne închis, anunță reprezentanții RAADPFL Craiova.

În ceea ce privește tarifele, acestea sunt următoarele:
– pentru terenul de tenis – 13 lei pe oră, în intervalul 08.00-18.00 și 15 lei pe oră în intervalul 18.00-21.00;
– pentru baschet (pe terenul sintetic) – 65 de lei până la ora 18.00, iar după această oră 75 lei;
– pentru terenul de mini-golf – 6,5 lei pe oră, în intervalul 08.00-18.00 și 7,5 lei pe oră în intervalul 18.00- 21.00.

Se pot face și abonamente, respectiv: abonament săptămânal (7 ore/săptămână) – teren tenis – 77 lei; – teren minigolf – 38.5 lei / persoană sau abonament lunar (30 ore/lună) – teren tenis 300 lei; – teren minigolf – 150 lei/ persoană.

Programările se vor face la numărul de telefon: 0786135963.

Ultima plată se poate face la ora 20.00.

Totodată, iubitorii de mișcare au la dispoziție, fără taxă de acces, 10 mese de beton pentru tenis de masă, dar și un teren pentru baschet.

Cei care iubesc șahul, pot utiliza una din cele 10 mese speciale amplasate în Parcul Tineretului.

Tot aici, se pot organiza spectacole în aer liber, există o scenă pentru astfel de manifestări, iar amatorii de jogging au la dispoziție 12 km de alei asfaltate.

În prezent, în contextul pandemiei de coronavirus, se impune respectarea următoarelor reguli:

1. Bazele să fie împrejmuite;
2. Fiecare punct de acces să fie păzit;
3. Să se facă triajul epidemiologic al participanților la activitatea sportivă și măsurarea temperaturii corporale la intrarea în baza sportivă;
4. La accesul în bază, sportivii vor fi trecuți pe un tabel nominal, pentru a facilita ancheta epidemiologică, în cazul descoperirii unui caz de infectare cu SARS-COV 2;
5. Accesul va fi permis numai în funcție de capacitatea bazei, pentru a evita aglomerația, pe bază de programări prealabile, calculate în așa fel încât să permită suficient timp între utilizatori pentru dezinfectarea spațiului.

 

Articolul precedentO studentă din Craiova luptă cu o boală nemiloasă. Are nevoie URGENT, de 20.000 de euro, pentru a fi operată în Italia
Articolul următor100% TU DECIZI! Alexandru Oprea, baronul acoperiților din Dâmbovița. Pensie de ofițer în rezervă și salariu baban la CJ