Un bărbat în vârstă de 48 de ani este căutat de către poliţişti, pentru audieri, după ce, joi seara, a intrat în locuinţa soţiei din Craiova, cu care este în divorţ, a bătut-o, a ameninţat-o şi i-a distrus telefonul mobil. Doljeanul fusese evacuat în baza unui ordin de protecţie.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 41 de ani, din Craiova a fost agresată în locuinţa sa de fostul soţ, cu care este în divorţ. Politisţii s-au deplasat la faţa locului unde au găsit femeia care a declarat că soţul său, cu care este în divorţ a agresat-o fizic, a ameninţat-o şi i-a distrus telefonul mobil”, au menţionat reprezentanţii IPJ Dolj.

După primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că soţul femeii, în vârstă de 48 de ani, a fost evacuat din locuinţa comună, în urma emiterii unui ordin de protecţie. Cu toate acestea, bărbatul a intrat în casa femeii, lovind-o, ameninţând-o şi distrugând telefonul mobil al acesteia.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de încălcarea ordinului de protecţie, violenţă în familie, ameninţare şi distrugere şi totodată continuă cercetarile pentru depistarea bărbatului şi stabilirea stării de fapt.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 5. Imunizare politică pe model american
Articolul următorDolj: Paşi importanţi în privinţa colectării selective a gunoiului